Mağazamız Açıldı

11-01-2023 23:57
Mağazamız Açıldı

Mağazamız Açıldı
Mersin'de bilgisayar sektörüne yeni bir soluk getiren Teknowith, teknolojinin son trendlerini takip eden ve müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmayı amaçlayan bir bilgisayar mağazası olarak kurulmuştur. 2021 yılının başlarında açılan ilk mağazası, Mersin'de hizmet vermeye başlamıştır.

Mağazamızda son teknolojiye sahip bilgisayarlar, bilgisayar bileşenleri, çevre birimleri, güvenlik kamerası sistemleri ve kurumsal bilişim teknolojileri gibi ürünleri satın alabilirsiniz. Fiyat aralıklarından oluşan ürün yelpazemizle her bütçeye uygun seçenek sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimize bilgisayar toplama hizmeti de sunuyoruz. Kendi bilgisayarınızı istediğiniz gibi inşa edebilir ve performansını kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Mağazamızda çalışan ekibimiz, müşterilerimize en kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunmak için çalışıyor. Ayrıca, müşterilerimize özel danışmanlık hizmeti de sunuyoruz. Özellikle bilgisayar toplama konusunda endişeleriniz varsa veya ne yaptığınızı bilmiyorsanız, biz sizin için önerilerde bulunuyoruz.

Teknowith, Mersin'de hizmet vermekte olan bilgisayar mağazası olarak müşterilerine en kaliteli ürünleri, hizmetleri ve danışmanlığı sunmak için çalışıyor. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için buradayız ve mağazamıza bekliyoruz.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.